/ Vivacom
Vivacom стартира лятото с изключително предложение към своите потребители.

До края на август 2021 г. телекомът премахва ограниченията на скоростта на клиентите с планове Unlimited 50 и Unlimited 150, които сключат нов или преподпишат съществуващ договор. Офертата е в сила по „Лятна промоция Unlimited 5G”.

Така клиентите на двата плана ще могат да се възползват от максимална скорост в най-бързата мобилната мрежа в Европа без допълнително заплащане. В допълнение получават достъп до 5G мрежата на телекома за целия период на договора при използване на съвместимо устройство.

Без значение дали ще изберат план Unlimited 50 на цена 34.99 лв. на месец или Unlimited 150 на цена 43.99 лв. на месец, клиентите на Vivacom получават неограничени мегабайти на максимална скорост в периода. Условията важат независимо от потреблението, както и неограничените минути за разговори, SMS-и и MMS-и за целия период на договора.

Планове Unlimited постоянно се обогатяват с допълнителни включени услуги. Отлична възможност за развлечения в движение получават любителите на спорта с включеното допълнително съдържание за 12 месеца с DIEMAXTRA, както и с достъпа до повече от 30 канала в TV GO. По този начин клиентите на Unlimited ще могат да проследят в TV GO мачовете от европейските финали по футбол през лятото.

Двата мобилни плана предлагат и още един начин за неограничено забавление с музикалната стрийминг платформа TIDAL. Тя разполага с огромно съдържание за всички музикални предпочитания. В нея могат да се намерят 70 милиона песни и 250 000 видеоклипа, както и хиляди плейлисти.

И още - абонатите на плановете Unlimited получават 128 GB облачно пространство от pCloud, което може да се използва както в работата за съхранение на важни документи, така и за снимки, музика или видео. На тяхно разположение е и удобният и функционален дигитален портфейл Pay by Vivacom без такса до края на годината.

Новата лятна оферта е част от стратегията на Vivacom да осигурява на своите потребители ексклузивен достъп до високотехнологични продукти и услуги при отлично съотношение между цена и качество, а също и да предоставя неограничени възможности за общуване и свързаност.

Повече информация за плановете Unlimited може да видите тук.