Явор Хайтов даде купа за феърплей в VІ игри на Ротари във Враца
Явор Хайтов даде купа за феърплей в VІ игри на Ротари във Враца / ЗНС

Врачанският депутат и заместник-председател на 43-о Народно събрание Явор Хайтов осигури купа, която беше връчена на тима, играл най-честно по време на традиционните спортни игри, организирани от местния "Ротари клуб". В VІ издание на масовата спортна проява се вкбючиха 460 деца от 17 врачански и едно мездренско училища, разпределени в 52 отбора.

Купата за феърплей беше връчена на командата на спортното училище "Св.Климент Охридски" от депутата от "Народен съюз" Борислав Иглев, който е член на парламентарната комисия за младежта и спорта.

"Искам да ви благодаря за перфектната организация и за това, което във Враца правите за децата. Ще използвам Вашия опит, за да го приложа в моя избирателен район - Хасковския, защото видях много щастливи детски очи, видях стремеж към победа. От името на г-н Хайтов връчвам тази награда и желая на всички участници и организатори още повече здраве и победи", заяви при връчването на отличието Иглев.

Явор Хайтов даде купа за феърплей в VІ игри на Ротари във Враца
netinfo

 

Депутатът от "Народен съюз" беше част от официалните лица, които връчиха наградите на призьорите. Сред останалите важни гости бяха кметът на Враца Калин Каменов, дистрикт гуверньорът на "Ротари дистрикт" Димитър Димитров, както и настоящото ръководство на врачанския клуб - Росен Дудушки и Юлиян Кирилов.