Полицаи се надстрелваха предпразнично
Полицаи се надстрелваха предпразнично / Дамян Петров

СК“Спартак-Враца“ при ОДМВР – Враца организира турнир по стрелба с пистолет „КОЛЕДЕН“ за служители на МВР и гости. Състезанието се  проведе на 22.12.2016г. в стрелбището при учебно тренировъчен комплекс „Дъбника“. Служителите на реда в областта представиха уменията си в стрелбата чрез участието на 12 отбора от полицейските поделения в област Враца и гости от поделение № 54990 на МО.

В дисциплина от т.нар. „полицейска стрелба“ в изключително интересно комплексно упражнение сили премериха 24 състезатели, като във отборната надпревара първо място спечели отбора на РУ АЕЦ-Козлодуй в състав Ивайло Флоров и Румен Николов с най-бърза и точна  стрелба и резултат от 47,30 секунди.

Второ място зае отбора на поделение 54990 на МО в състав сержант Бисер Газдов и сержант Данаил Иванов с резултат от 68,61 секунди, а трето място спечелиха отново служителите от РУ-АЕЦ-Козлодуй - втори състав в лицето на Емил Евтимов и Петко Петков.

Полицаи се надстрелваха предпразнично
netinfo

В индивидуалната надпревара шампион заслужено стана Ивайло Флоров от РУ-АЕЦ-Козлодуй, второ място спечели Николай Милушев от РУ-Враца, а третото място - Румен Николов също от РУ-АЕЦ-Козлодуй. В женската надпревара медала за първо място спечели Катя Василева, следвана от новото попълнение в отбора на СК „Спартак – Враца“-  Ани Цанова, а третото място зае -  Десислава Иванова.

Коледният турнир беше открит от з.м.с Дамян Петров -Секретар на СК”Спартак”, наградите на победителите бяха връчени от председателя на клуба -  комисар Боян Тасков и кап.Владислав Бенчев от поделение № 54990. Двамата ръководители се включиха в състезанието и сформирания от тях отбор зае достойното пето място. Традиционният коледен турнир на врачанските полицаи мина в празничен дух и при изключително спортсменска атмосфера.

Полицаи се надстрелваха предпразнично
netinfo