Питат Става ли българската жена?
Питат Става ли българската жена? / снимка: DarikNews.bg, Иван Стрижлев

Проучване „Става ли българската жена?" се провежда във Враца и още 17 други града на България. Националната кампания за проучване сексуалността на българката се организира след направеното проучване „Става ли българският мъж?". Тя ще продължи до 20 октомври и в нея може да се участва само онлайн на на сайта pitat.me.

Целта на проучването е да се добие подробна информация относно сексуалната способност на българската жена, а като приключи кампанията заедно с резултатите от проучването на сексуалността на българския мъж, ще имаме ясна представа какви са сексуалните взаимоотношения в българските семейства. Отново има въпроси както за мъжете, така и дамите. Очаква се съпоставката на двете гледни точки да представи интересни резултати и несподелени истини.

Резултатите от проведеното проучване за сексуалността на българския мъж сочат, че българският мъж действително е желан любовник, но му трябва повече секс и всеотдайност към партньорката, за да го докаже.

22 134 хиляди българи бяха анкетирани по време на Националната кампания за проучване сексуалността на българския мъж „Става ли българският мъж?". По време на тримесечното проучване кампанията посети 18 града в България - София, Пловдив, Сандански, Благоевград, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Стара Загора, Ямбол, Велико Търново, Русе, Варна, Поморие, Приморско, Бургас, Несебър и Созопол.

Приблизително 60% от участниците в допитването са присъствали лично на някое от събитията, а 40% са предпочели да попълнят онлайн варианта на анкетата. Статистиката сочи, че дамите, участвали в проучването, са с около 1000 повече от мъжете.