Откриха обновената градинка пред МЦ „Св. Ана
Откриха обновената градинка пред МЦ „Св. Ана / Община Враца

Кметът на Враца инж. Николай Иванов и д-р Адриан Николов - управител на Медицински център „Св. Ана" във Враца днес откриха обновената зелена площ пред медицинското заведение. Градинката е изцяло променена - изграден е фонтан, направен е алпинеум, извършено е озеленяване с цветя и ниски храсти. Красотата на фонтана може да бъде видяна както през деня, така и в тъмната част на денонощието, когато се включва вграденото осветление с различни цветове.

Обновяването, което е на стойност 20 000 лева, е финансирано изцяло от екипа на Медицинския център. Техен ангажимент ще е и поддържането му. „Искам да благодаря на д-р Николов, че подкрепиха нашата инициатива „Да осиновим градинка". Благодаря за направеното дарение и за съдействието в това градът ни да стане по-красив" - каза при откриването кметът инж. Иванов. „Радвам се, че успяхме да реализираме този проект и да облагородим зелената площ пред нашия център. Присъединихме се с удоволствие към Вашата инициатива, инж. Иванов. Не беше трудно да го решим, след като бе завършен основният ремонт на бул. „Демокрация".- отговори д-р Николов. Кметът връчи на управителя благодарствен адрес.

Откриха обновената градинка пред МЦ Св. Ана"
netinfo

Проектът за градинката е направен от младия архитект Виолета Дилова, а строителните дейности са извършени от врачанската фирма „СП - 90".