Наградиха врачански ревизори
Наградиха врачански ревизори / netinfo
Екип от инспектори от Териториалната дирекция на Националната агенция за приходите във Враца получи приза „Най-добър ревизорски екип” за първото тримесечие на 2008 г. Отличниците са – Роза Кръстева (ръководител на екипа), Цветко Генов, Никодим Нанов, Николай Николов, Нина Дамянова, Хари Тодоров, Пламен Христов и Цветелина Иванова. Те ще получат и парични премии.

Осемте инспектори излязоха на челни позиции по различни специализирани показатели относно извършвани ревизии, при оспорвана надпревара с колегите си от приходните администрации от Плевен, Велико Търново, Ловеч, Видин, Монтана и Габрово. Такъв конкурс се провежда за първи път сред служителите на Националната агенция за приходите.

„На всички екипи пожелавам да получат такава грамота в следващите месеци. С този резултат вдигнахме високо летвата и се надявам Териториалната дирекция на Националната агенция за приходите във Враца винаги да е на първи позиции” – каза по време на церемонията Александър Александров, директор на местната приходна администрация.