Лидер, НИЕ, БНД и ГС Глас: Числото 25 ни е на късмет
Лидер, НИЕ, БНД и ГС Глас: Числото 25 ни е на късмет / Дарик Враца

Политическите партии Лидер, НИЕ, БНД, гражданско сдружение Глас стартираха днес във Враца предизборната си кампания във Враца. „ Ние няма да имаме парашутисти, които да се появят за едни месец и след това да забравят областта"., обяви водачът на листата Златка Карамелска.

Втори е Симеон Симеонов, финансов директор на АЕР „Козлодуй", трети  Ивайло Вагенщайн, председател на ОбС Оряхово, четвърти Кремен Георгиев, зам.изп.дир. на „Топлофикация" Враца, пети - Николай Петков, директор на предприятие АЕР „Козлодуй", шести Илия Николов, бизнесмен , представител на БНД, седми Мадлена Боянинска, също от БНД, фармацевт, представител на община Хайредин, Теодор Петков, най-младият член на листата , педагог по образование, представлява община Роман , девети - Йордан Тошев , обл. координатор на БНД, десети - Георги Генов, бизнесмен, от гражданската квота.

„Това е най-добре подготвения екип от всички партии, защото енергетиката е основната дейност на хората в него . Затова и наболелите проблеми и борбата с монополите ще залегнат в нашата работа.", обяви и вторият в листата Ивайло Вагенщайн.  Той определи и част от другите основни приоритети за областта  - съживяване на региона, понижение на безработицата, обновяване на пътищата.

Врачанските кандидат-депутати от коалицията приемат номера в бюлетината си като щастливо съвпадение - „С № 25 бях и на изборите в Община Оряхово, обясни Ив.Вагенщайн, дъщерята на Зл.Карамелска става на 25 години, а най-младият ни член на листата Теодор Петков - също е на 25".