Криводол почете заслужилите граждани
Криводол почете заслужилите граждани / netinfo
Четири награди връчи Общинският съвет на Криводол по повод празника на града. За принос в развитието на общината бяха удостоени Васко Спасов – у-л на “Строител- Криводол”, д-р Георги Комитски – хирург-ортопед, Веселина Томова – за заслуги в развитието и утвърждаването на предучилищното възпитание и обществения живот в Криводол. Четвъртата награда бе колективна – на местния футболен отбор “Ботев”, заради високите спортни резултати през сезон 2007/2008 и влизането на отбора в “Б” ПФГ.

В обръщението си преди церемонията кметът инж.Никола Иванов обяви: “Този ден не е само празничен – това е ден за размисъл за мястото на нашата община в голямото европейско семейство. Убедено мога да заяви, че Криводол днес е по-добро място за живеене, благодарение на общите усилия на общинска администрация, неправителствени организации и бизнеса…Днес ще отдадем внимание на техни величества – гражданите на Община Криводол”.

На събитието присъства и народния представител Георги Божинов, който е носител на званието “Почетен гражданин на Криводол” за миналата година.