Тържествата
Тържествата / Община Белоградчик
Коледно-новогодишни тържества се състояха в белоградчишкото село Салаш. Гости на Дома за възрастни хора с деменция бяха фолклорната група "Пей сърце" при Клуб на пенсионера "Мадона"-Белоградчик, която по традиция вече няколко поредни години представя коледно-новогодишна програма. Тематични стихове и песни звучаха и в изпълненията на местната фолклорна група "Родни звуци".

Тържествата
Община Белоградчик
      

Председателят на клуба Симеон Илиев, в присъствието на Галина Иванова - директора на Дома, и кмета на селото Румяна Алексиева, приветства домуващите по повод предстоящите най-светли празници, на всички бяха раздадени коледни пакети, осигурени от община Белоградчик и Клуб на пенсионера.
          
Коледарите, също участници в програмата, посетиха и кметството в селото, където изпяха песни и бяха посрещнати подобаващо от кмета Румяна Алексиева, която ги приветства и им пожела здраве, щастие и късмет. 

Тържествата
Община Белоградчик
         

Отново двете фолклорни групи представиха своите празнични програми в салона на местното читалище, където бяха дошли жителите на селото.
 Дядо Коледа раздаде подаръци на най-малките участници в тържеството, осигурени от община Белоградчик и областната структура на БЧК - Видин. И този път се състоя традиционната томбола с екологично чисти продукти, домашно производство.

Тържествата
Община Белоградчик