Дарение
Дарение / Община Видин
След като през месец август миналата година Огнян Ценков подпомогна финансово семейството на 4-годишния Станимир Живков, който страда от церебрална парализа и се  нуждаеше от скъпо струващ уред за ежедневна рехабилитация, сега видинският кмет отново се отзова на молбата на майката на детето Маргарита Николова. Поводът е предстояща операция на малкия Станимир в Сърбия.

В тази връзка кметът заяви, че Община Видин е партньор по проект за създаване на диагностични центрове за ортостатични и опорно-двигателни нарушения при деца в училищна възраст в Сърбия и България и изрази надежда, че по този начин видинските деца ще могат да бъдат диагностицирани и лекувани на местно ниво.

Огнян Ценков подчерта за пореден път, че остава верен на своята инициатива да помага на видинските деца и младежи. Той отправи апел към всички наши съграждани, които имат възможност, да последват примера му.
Маргарита Николова благодари сърдечно на кмета на общината за жеста с думите: „За втори път ни помагате, дано има повече хора като Вас и по-малко нуждаещи се от помощ като нас”.