Камен Костадинов: Хората искат работа, а не социални помощи
Камен Костадинов: Хората искат работа, а не социални помощи / ДПС Враца

„Приемане на Програма за развитие на Северозапада е един от основните ангажименти на Движението за права и свободи в следващия мандат. Не е нормално едни части на страната да са в привилегировано положение, там да се инвестира, да се строи, да кипи живот, а в други, какъвто е Врачанския, хората да са доведени до пълна апатия и отчаяние.

От мен и от моите колеги няма да чуете празни обещания, не искаме да печелим с популизъм и неизпълними проекти. Но имаме няколко конкретни идеи, които ще дадат шанс на Врачанска област да тръгне към по-добро", каза водачът на листата на Движението за права и свободи Камен Костадинов пред жителите на с. Камено поле. Срещата бе част от заключителните предизборни обиколки на Движението в областта.

„Във властта трябва да влязат хора, които са доказали, че могат да работят. Не можем да си позволим повече експерименти, не можем да оставим управлението в ръцете на ГЕРБ, които доведоха страната до това състояние. Необходими са спешни мерки за възстановяване на икономиката и селското стопанство. Движението за права и свободи ще настоява за подкрепа за развитие на поливното земеделие, възможност за работа на малките и семейни ферми. Тези мерки ще дадат шанс на много хора да работят, да изкарват прехраната си с труд, а не да чакат социални помощи от държавата", заяви пред жителите на Роман Камен Костадинов.

Стотици жители на с. Малорад се бяха събрали на площада, за да се срещнат с Камен Костадинов онази вечер. Той бе придружен от Десислава Марковска, пета в листата на Движението за права и свободи, експерт „Обществени поръчки" в община Борован.

„Една от причините Врачанска област да е в това тежко състояние е, че до сега от този район не е излъчван народен представител от Движението за права и свободи. При срещите си с хората виждам, че сега има нагласа това да се случи. И ползата няма да е моя лична, а за всички, които живеят и искат да работят в родните си места. Всички вие заслужавате по-добър живот, заслужавате достоен труд и достойно възнаграждение за него. Гласувайте с №40 на 12 май, за да дадете шанс за развитие на Врачанска област", каза в обръщението си към жителите на Малорад Камен Костадинов.