ДПС откри предизборната си кампания във Враца
ДПС откри предизборната си кампания във Враца / Дарик Враца

С водосвет стартира днес предизборната си кампания във врачанско Движението за права и свободи. Водосветът бе в храм „Св.Николай“, от където тръгна кампанията на партията и през миналата година. „За мен беше изключително важно да получа благословия от Светата църква. Аз и моите колеги сме убедени, че тръгваме в един правилен път, тръгваме с добри намерения, с идея да вършим добри дела“, обяви още в началото водачът на листата и зам.председател на партията Камен Костадинов.

След Камен Костадинов в листата е Айхан Етем – зам.председател на младежката структура на ДПС, Касъм Мехти Касъмов – общ. коорд. на ДПС в Бяла Слатина, д-р Стоян Стоянов – бивш зам.министър на здравеопазването през 2009 г. , Емил Тодоров – обл. коорд на ДПС в Монтана, земеделски производител, следват Десислава Марковска от Борован, Соня Тинчева от Мездра, Бранимир Бочев от Бяла Слатина, Жанета Вутова, Каролина Кьолер от Мездра, Асен Кирияков и Цветелина Димова.

„Излизаме от един според нас успешен, макар и не пълен мандат на правителството на Пл.Орешарски. Една година, в която има с какво да се похвалим, включително и по отношение на врачанска област. За нас тези избори са средство за постигане на политическа стабилност в България.  Ще водим една изключително позитивна кампания, но това не значи, че ако бъдем атакувани компроматно, с неверни твърдения и внушения няма да защитим своето добро име, своята чест и честта на нашите поддръжници и избиратели.

Един от важните приоритети за ДПС ще е балансираното развитие на регионите, което е от особена важност точно за Северозападния регион.

Костадинов подчерта, че за тази една година в общините Враца, Криводол, Хайредин и Борован с помощта на ДПС и съдействието на движение „Толерантност“ са привлечени над 26 млн.лв.

„Поздравявам другите колеги от останалите партии за честа да бъдат кандидати за народни представители и ги призовавам за едно истинско състезание, в което да се състезаваме с идеи, с политики, с визия за развитие на региона. Ние имаме такива“.