Наградените деца
Наградените деца / ВМРО - Враца
 15 деца бяха наградени в патриотичния конкурс за най-добра рисунка, посветен на 140-та годишнина от Освобождението на България от турско робство. Учениците от НУ ,,Софроний Врачански”, СУ ,,Никола Войводов”, СУ ,,Отец Паисий”, Спортно училище ,,Св. Климент Охридски”, СУ ,,Христо Ботев” и СУ ,,Козма Тричков”, които бяха разделени в 3 категории, приеха с много щастие и отговорност поставената им тема, а произведенията им бяха на много високо ниво.

Пред компетентното жури от трима врачански художници, децата споделиха, че любимите им материали за рисуване са акварел, пастел и моливи, а някои от тях споделиха, че мечтата им е да станат художници.

В тържествената церемония, водена от председателя на младежката организация на ВМРО и организатор на конкурса Момчил Янков, се включиха народният представител Красимир Богданов, общинските съветници Красимир Ангелов и Марин Цветков, председателят на женската организация на ВМРО Галя Георгиева.

Водени от Силвия Равнополска, децата получиха грамоти, материали за рисуване, патриотична литература и значки, посветени на националния празник Трети март.
 
ВМРО - Враца