/ Община Видин
В навечерието на Великденските празници кметът на Община Видин Огнян Ценков дари лични средства в полза на филиал „Звънче“ на детска градина „Мир“, Дунавци. Той отиде на място, за да се срещне с колектива и възпитаниците на филиала. Видинският кмет връчи дарението на директора Валя Йорданова. Средствата ще бъдат оползотворени за ремонтни дейности в сградата на детската градина..

Директорът на детската градина благодари от името на целия екип, на децата и родителите им за жеста На събитието присъства и кметът на Дунавци Димо Скорчев, който също изрази благодарността си за усилията и помощта от страна на Огнян Ценков и ръководството на Община Видин.

Дарение Видин
Община Видин

Във филиал „Звънче“, който се намира във Видин, се обучават 75 деца. Помещенията в сградата, както и санитарните възли вече се подготвят за ремонта. Той ще се реализира с помощта на Общината, с предвидените в списъка за капиталови разходи за тази година 8 000 лв., както и със собствени средства, осигурени благодарение на доброто стопанисване и усилията на ръководството и колектива на детската градина.

„Виждаме, че резултатите от оптимизацията на детските градини вече са налице. Всичко това се случва, когато заедно вървим към целта, която сме си поставили. Целта беше да усъвършенстваме детските градини, да ги модернизираме. Сигурен съм, че средствата, които дарих, ще бъдат изразходвани разумно“, коментира Огнян Ценков.

Дарение Видин
Община Видин

Във връзка с посрещането на християнския празник Възкресение Христово видинският кмет се включи в третото издание на националната кампания „Великден за всеки“, която е под патронажа на омбудсмана Мая Манолова. Той дари парични средства в полза на възрастните хора от Община Видин, с които ще се осигурят ваучери за хранителни продукти.
Община Видин