Изгорялата къща
Изгорялата къща / Община Мездра
Националното сдружение на сираците в България и Община Мездра организират съвместна благотворителна кампания в помощ на дванадесетокласник в СУ”Св.Климент Охридски”-Зверино, чиито дом в с.Елисейна изгоря до основи на Цветница.

„Обръщаме се с молба  към всеки, който има възможност да помогне  със строителни материали, мебели, дрехи и др. да се свърже с Община Мездра или Председателя на Националното сдружение на сираците в България- г-н Слави Михайлов на следните адреси: nss_bul@abv.bg , mezdra_pr@abv.bg .

Първите дарители вече се отзоваха.  Благодарим на собственика на фирма "Матракс", вносител на матраци от град София г-н Марио Талви, който ще дари за нуждите на семейството матраци. Благодарим и на собственика на фирма "Тениди" град Мездра, който се съгласи да помогне със строителни материали! Благодарим и на завод "Мизия 96"- град Плевен и собственика г-н Христофор Дочев, който се съгласи да осигури костюм за абитуриента, както и на фирма "Мат Стар", които ще подарят обувки на зрелостника! Надявам се да се включат още хора, за да помогнат на семейството!“, коментират от Община Мездра.

Днес кметът на Община Мездра инж. Генади Събков и г-н Михайлов ще посетят семейството в с.Зверино. Експерти ще опишат щетите и ще оформят списъци с необходимите материали и пособия, с които да помогнем на Тихомир и майка му Росица.
 
Община Мездра