ремонт път улица
ремонт път улица
Въвежда се временна организация на движението, заради предстоящите ремонтни работи по ул. „Хан Крум“ в Горна Оряховица, в участъка между пресечките с улиците „Сидер войвода“ и „Мано Тодоров“.

Ремонтират хижа „Божур“ по „Красива България“

Този участък ще бъде цялостно преасфалтиран. Докато трае ремонтът, участъкът ще бъде затворен за движение на моторни превозни средства и водачите ще трябва да използват алтернативни маршрути за придвижване.
 
Паралелно с този ремонт ще продължат и ремонтните дейности по ул. „Съединение“ и ул. „Св. Княз Борис І“. Те се извършват със средства осигурени от Агенция „Пътна инфраструктура“.
 
ПУДООС одобри проект за канализация по улиците „Мано Тодоров“ и „Хан Крум“ в Горна Оряховица

След приключване на ремонта по ул. „Хан Крум“, работата ще продължи по ул. „Вичо Грънчаров“, която ще се ремонтира от Районния съд до пресечката с ул. „Балатон“. Предстои да се направи цялостно преасфалтиране на двете платна.
 
Ремонтните работи ще продължат по ул. „Балатон“ в участъка от ул. „Вичо Грънчаров“ до ул. „Панайот Цвикев“. На по-късен етап през лятото, ще се ремонтират и ул. „Васил Априлов“ в участъка между ул. „Вичо Грънчаров“ и „Ангел Кънчев“, както и ул. „Ангел Кънчев“ от Районния съд до ул. „Балатон“. Това ще стане след като експлоатационните дружества направят подмяна на подземните си комуникации.
 
Тези улични ремонти се финансират със средства, отпуснати с постановление на Министерския съвет. Асфалтирането на улиците ще се извършва поетапно при подходящи метеорологични условия.