приятели мои Дарик радио
приятели мои Дарик радио / netinfo
Шоуто ще се проведе на 03.12. (понеделник) от 18:00 часа в зала №1 на Община Горна Оряховица. Предварителната продажба на билетите ще започне този понеделник (19.11.) в кафе - бар "Империал", както и в магазин "Империал" в Горна Оряховица. Цената на билета е 15 лв.
Продължават мероприятията във връзка с кампанията срещу агресията в училище "БЪДИ АКТИВЕН, НЕ АГРЕСИВЕН" на територията на град Горна Оряховица. Инициативата е  на Сдружение "G. O. WAKE UP", под патронажа на кмета-инж. Добромир Добрев и съдействието на Община Горна Оряховица.

Комедийното шоу "Приятели мои" настъпва с много смях, шеги и вицове

Съвместно с екипа на предаването "Приятели мои" на Дарик Радио
, Сдружението подготвя комедийно шоу, под формата на стенд ъп комеди в Горна Оряховица, като основните "герои" на шоуто стават посланици на кампанията ни срещу агресията, които ще влязат в две големи училища на Горна Оряховица, във връзка с кампанията #УчилищеБезАгресия.

Очаква ви среща на живо с генерал Димитър Туджаров Шкумбата - водач и вдъхновител, д-р Мирослав Ненков – „голям” доктор и любимец на милиони, Михаил Дюзев - покорител на женски сърца и с тънко чувство за хумор, и Ивелин Райчев - добър приятел, шоумен, спортен корифей и бард.  

Мероприятието е част от кампанията на Сдружение "G. O. WAKE UP" срещу агресията в училище - #УчилищеБезАгресия.

Шоуто ще се проведе на 03 декември, понеделник от 18:00 часа в зала №1 на Община Горна Оряховица. Предварителната продажба на билетите ще започне този понеделник (19 ноември) в кафе - бар "Империал", както и в магазин "Империал" в Горна Оряховица. Цената на билета е 15 лв.