/ netinfo
На 7 юни НАП-Велико Търново ще проведе първи търг за продажба на атрактивно жилище на свой длъжник - земеделски производител от областта. Жилището е ново строителство и се намира на ул. „Беляковско шосе“ № 1, в комплекс „Слънчев дом“.
 

НАП-Велико Търново продава атрактивен апартамент
netinfo


Имотът е с обща площ  160 кв. м. и включва апартамент на четвърти етаж, с изложение юг-изток и големина 110 кв. м, мазе - 5 кв. м. и идеални части. Състои се от кухненски бокс-дневна/трапезария, две спални, 2 големи тераси с панорамна гледка, баня с тоалетна, тоалетна и входно предверие.
 

НАП-Велико Търново продава атрактивен апартамент
netinfo


Жилището е електрифицирано и има достъп до интернет. Предлага се без мебели. Разполага с асансьор и луксозни общи части. Имотът е в отлично състояние, има удобно местоположение, в близост има автобусна спирка, детска градина, хранителен магазин, бензиностанция, магазини за черна и бяла техника, за подови настилки, за строителни материали. Първоначалната цена на жилището е 126 500 лв.

НАП-Велико Търново продаде на търг училище в еленския балкан

Оглед на имота ще се извършва всеки присъствен ден от 28 май до 01 юни, от 10:00 до 16:00 часа, на адреса на имота. Депозитът за участие в търга, в размер на 20 % от обявената начална продажна цена, или 25 300 лв., се внася по банков път. Повече информация на телефон 062/617-194.
 

НАП-Велико Търново продава атрактивен апартамент
netinfo


Условията и правилата за провеждане на търга, заедно със списък на вещите и описанието им, както и продажната цена на имота, може да намерите на страницата на НАП на адрес: www.nap.bg, така също и на място в НАП.