Коалиция Промяна за Велико Търново откри предизборния си щаб
Коалиция Промяна за Велико Търново откри предизборния си щаб / DarikNews.bg
Коалиция "Промяна за Велико Търново" откри предизборния си щаб
45139
Коалиция "Промяна за Велико Търново" откри предизборния си щаб
  • Коалиция "Промяна за Велико Търново" откри предизборния си щаб

С водосвет за здраве и успех бе открит предизборният щаб на коалиция „Промяна за Велико Търново", който се намира на ул. "Васил Левски" № 9 (срещу Музикално-драматичния театър). С това официално бе даден старт на предизборната кампания на коалицията, издигнала кандидатурата на Тодор Тодоров за кмет на Велико Търново.

Осветена икона на Св. Мина ще закриля предизборния офис. Тя е подарък от иконографката Лазарина Ганчева, съпруга на кандидата за кмет на коалицията в Дебелец Тихомир Ганчев.

Офисът ще бъде отворен за граждани всеки ден от 10,00 до 20,00 часа. В него великотърновци ще могат да получат предизборни материали, да обменят идеи и споделят проблеми, както и да правят предложения за промяна в бъдещото управление на общината.

"Всички ние, целият ни екип и нашите кандидати, сме обединени от идеята, желанието и вярата, че община Велико Търново има остра необходимост от ново отношение на местната власт към гражданите, без корупция и двуличие", каза след освещаването на предизборния щаб кандидатът за кмет на коалиция "Промяна за Велико Търново" Тодор Тодоров. "Велико Търново има нужда от прозрачно, контролирано и подчинено на законите и интересите на гражданите управление", подчерта Тодоров.

Чуйте го в звуковия файл.

Великотърновци могат да общуват или да направят запитване до Тодор Тодоров и през фен-страницата му в социалната мрежа Фейсбук: Тодор Тодоров - кандидат за кмет на Община Велико Търново.