Изгониха Карапалев за “уронване престижа на “Етър- 1924”
Изгониха Карапалев за “уронване престижа на “Етър- 1924” / netinfo
Полузащитникът Йордан Карапалев бе изгонен от “Етър- 1924” в четвъртък. Старши треньорът Велин Кефалов лично освободи от отбора привлечения през зимната пауза халф. Причината за решението на наставника е поведението на Карапалев, който на няколко пъти си е позволил арогантно държане по време на тренировки. Чашата е преляла след поредния инцидент с него по време на лагера в мотела край Килифарево.
“Хора, които уронват престижа на “Етър- 1924” нямат място в отбора”, бе лаконичния коментар на Велин Кефалов.
Тригодишният контракт с юношата на “Ботев” /Пловдив/ ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие на предстоящото заседание на Арбитражната комисия на БФС.
Карапалев е осмият футболист от състава играл през предишното първенство, който няма да бъде в отбора за новото, след напускането на Михаил Аврионов, Ангел Маджиров, Венцислав Йорданов, Георги Гайдаров, Владимир Мичев, Орлин Бориславов и Калоян Илиев.
Междувременно дошлия на проби от “Бдин” /Видин/ нападател Цветослав Тодоров замина за Севлиево, където ще се опита да подпише с “Видима- Раковски”. Разтегнати връзки е травмата, която за сега вади от подготовката полузащитника Манол Занев.
Днес етърци играят контролна среща с новака в Източната “Б” група- “Любимец”. Мачът е от 18 часа в Дебелец и след него ще бъде определена групата на която ще се разчита през новия сезон.