/ Варна играе /facebook/
Изключително наситен е спортният каледнар в почивните дни във Варна. Поредното мероприятие, което предстои в града, е "ВАРНА ИГРАЕ". То ще се проведе на 25 май от 11.00 часа до 15.00 часа в Морската градина до Раковината.

Регионален отборен турнир по тенис на корт в събота

Ще има две шатри, в двата края на игралното поле. Вход ще бъде шатрата, която е от страната на Раковината. Активно могат да участват деца над 4 години. В работилницата може да се включат по-малки деца – 2-3 годишни с мама и тате.

ВАЖНО: УЧАСТВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО. НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ ДЕЦА, КОИТО ДА ИГРАЯТ САМИ.

На всеки участник ще бъде залепян стикер с номер. С този номер играчът освен, че ще играе, ще участва в 4-те томболи. Часове за теглене на томбола 12.00 - 13.00 – 14.00 – 15.00 ч.

Картинг ден - „Варна спортува“

Наградите са различни и хубави. Те са предоставени от – ОБЩИНА ВАРНА и ВАРНА – ЕВРОПЕЙСКИ ГРАД НА СПОРТА 2019, ПЛАНЕКС ЕООД, CHERRY BY MARY, МЕБЕЛНА КЪЩА РУДИ АН, ПИЦАРИИ ФРАТЕЛИ, SMARTY KIDS, ФОТО СТУДИО Х, RECYCLE ART.

Водещ на събитието е БИЛЯНА СТОЕВА. Игрите са 10 на брой. На всяка игра ще има аниматори, които ще обясняват, ще помагат и ще играят. Всички, които приключат и са се наиграли, излизат покрай шатрата, която е разположена в близост до Казиното. Подаръкът на Асоциация БИО мрежа / BIO net, както на всички събития ще бъде ябълка и вода.
Варна играе