Убиха младеж заради флирт
Убиха младеж заради флирт / netinfo
30-годишният криминално проявен варненец Ил. Кр. беше задържан от полицията за убийството на 24-годишен младеж от Стара Загора. Инцидентът е станал на крайбрежната алея във Варна, в непосредствена близост до дискотека “Тра-ла-ла”. Сигнал за починалия е подаден от болница „Св. Анна” вчера в 5 часа.

Незабавно са предприети оперативно - издирвателни и процесуално следствени действия. Екип от експерти и криминалисти са извършили оглед на местопроизшествието. По разкази на очевидци младежът се опитал да заговори девойка, която му обяснила, че няма право да говори с нея и го заплашила със свой приятел. Няколко минути по-късно 24-годишният мъж, вървейки със свои приятел, бил нападнат от непознат, който го ударил в гърба, а след това в дясното слепоочие. Младежът починал на място. От направената аутопсия е установено, че смъртта е настъпила вследствие на нанесения удар в слепоочието.

По данни на варненската полиция убиецът работи незаконно като охранител в една от крайбрежните дискотеки и е съден за кражби. По случая е образувано досъдебно производство.