/ „Явор“ АД
Сигурност, спокойствие, уют, внимание към детайла и качествено строителство – това е най-важното, което всеки новодомец търси при избора на жилище. „Явор“ АД и неговият собственик „Интерком Груп“ ООД са утвърдени и надеждни инвеститори в град Варна, доказали се с дългогодишен опит, качествено изградени проекти, коректност и внимание към всеки клиент и детайл. Техните имена са еталон задоверие и качество в Морската ни столица. За близо 20 години инвеститорите създадоха Дом и качествена среда на живот за стотици щастливи семейства.

Портфолиото на „Явор“ АД включва осемнадесет жилищни сгради и две луксозни сгради с обществено предназначение, като само през тази година са въведени в експлоатация 68 630 кв.м. и съответно 570 апартамента. Всички проекти на дружествата се отличават с функционални разпределения, неповторим стил и красива визия.

сграда
„Явор“ АД

Най-новият проект на инвеститора е сграда ЯВОР в град София. Нейната визия може да бъде описана като съчетание на градски модернизъм и усещане за уют. Тя се намира в една от старите части на столицата, с много зеленина и видимост към Витоша – кв. „Овча Купел“.

Добрата инфраструктура и комуникативността, близостта до училища, магазини и всякакви други удобства превръщат локацията в особено предпочитана и емблематична за градския живот. Сградата напълно отговаря на търсенето на активния човек за комуникативна локация с бърз транспорт до центъра, както и до най-важните пътни артерии на града. Освен това значително по-чистият въздух от останалите части на столицата и близостта с парк Славия превръщат бъдещия ви дом в здравословната среда на живот към която всички се стремим в иначе забързания градски живот.


Жилищната сграда е на 6 етажа. Броят на обектите е 42, от тях 2 ателиета – едностайно и двустайно и 40 апартамента – двустайни, тристайни и един четиристаен, който вече е продаден. Всички обекти са с благоприятно изложение, достъпни през един вход със стълбищна клетка и асансьор.

Предвидени са 41 бр. закрити паркоместа, част от които двойни и 3 гаража. Обектите за паркиране са разположени на партерен и сутеренен етажи.

Има и 9 броя избени помещения. Проектът е в начален етап, но интересът към
него от страна на клиентите е огромен и 11 от апартаментите вече са продадени.

Инвеститорът не за пръв път строи в столицата. Първият проект на дружеството в София е жилищна сграда на улица „Осогово“ №50, въведена в експлоатация през 2014 година.

Друг актуален проект на „Явор“ АД в град Варна е луксозната мултифункционална сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН, грубия строеж на която ще приключи до няколко месеца. Изящната сграда е истинско бижу за ценителите на лукса и комфорта, само на метри от плажа. Локацията е едно от основните предимства, открояващо ИНФИНИТИ ГРИЙН като неповторима жизнена среда сред градската атмосфера. Местоположението на сградата е на ключова позиция, на пешеходно разстояние до Морската градина и Делфинариумаи в близост до центъра на града.

сграда
„Явор“ АД

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е със смесено предназначение, състои се от апартаменти, самостоятелни обекти за творческа и проектантска дейност и търговски площи. Жилищните и нежилищни обекти в сградата са изключително комфортни и с ниски енергийни разходи. Големите дневни, спалните с оптимална площ, достатъчния брой мокри и обслужващи помещения и терасите с френски прозорци създават усещане за разкош. За сигурността на новодомците е предвидено пожароизвестяване във всеки обект.

сграда
„Явор“ АД

Друг емблематичен проект на инвеститора в Морската ни столица е мащабния жилищен комплекс ФЕМИЛИ ГАРДЪН, който получи Разрешение за ползване през този месец и вече 570 семейства се радват на новия си дом. Комплексът впечатлява не само с отличната си локация – широкия център на град Варна, функционалното разпределение на жилищата, качеството на строителството, но и с богато озеленения парк, в който са разположени сградите. ФЕМИЛИ ГАРДЪН дава неповторимата възможност за бягство от натоварената градска среда без да е нужно да сменяш ежедневието си. Комплексът е един своеобразен оазис в сърцето на град Варна, в който децата играят безгрижно навън в градинки и площадки пред дома им, а родителите се наслаждават на спокойствието си. В комплекса все още има останали няколко паркоместа за продажба.

Информация за актуални и бъдещи проекти на „Явор“ АД може да получите в офиса на фирмата в град Варна на бул. Република 117
(Търговски център „Явор“) ет.4, на телефони 0877 63 20 20; 0877 61 20 20, на ел. поща: office2@yavorad.com или в сайта на компанията http://www.yavorad.com.