SUMMER SALSA FEST за пети път във Варна
SUMMER SALSA FEST за пети път във Варна / netinfo

От днес, за пети пореден път, във Варна започва най-горещият летен фестивал, посветен на карибските танци - SUMMER SALSA FEST.

Очакват ви 4 дни на открито със шоу програми, плажни латино фиести, танцови партита и уроци в стиловете салса, регетон, меренге, бачата, ча-ча, кизомба, афро румба и други.

Специални гости са световно известните звезди:  Simone и Serena – световни шампиони по салса и бачатаü Marvin Ramos от Колумбия – Eдни от най-атрактивните, магнетични, завладяващи със своя чар иü обаяние колумбийски звезди с изключително богат танцов репертоар.  Yamiü & Sabiha - Световно известни артисти от Франция, инструктори по новия и все по по- полярен танц кизомба  Franco Rochaü & групата Cachanga Poderosa – Франко е достигал до трето място на световно първенство и заедно с неговата мъжка група ще гостува на фестивала.

SUMMER SALSA FEST за пети път във Варна
netinfo

Участие ще вземат почти всички салса школи и звезди в България, както и танцьори от Испания, Италия, Румъния, Турция, Украйна, Русия и други държави. Фестивалът започва в Четвъртък (11-ти Август) от 19:00 часа, на входа на Морската градина със Marvin Ramos и неговата партньорка. В продължение на 2 часа те ще изнесат безплатни уроци, анимации и шоу подходящи за начинаещи и за напреднали.

Домакин на шоу програмите, партитата и уроците е Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“, а плажните фиести ще бъдат в най-южната част на плаж Кабакум.

Програма:

10:00 ч. – Уроци (събота и неделя)

13:00 ч. – Плажна латино фиеста (петък, събота и неделя)

18:00 ч. – Уроци (събота и неделя)

22:00 ч. – Шоу програма (петък, събота и неделя)

23:30 ч. – Салса парти с танци до зори (петък, събота и неделя)

 

Събитието е организирано от Танцова школа „Маламбо“, с финансовата подкрепа на Фонд „Култура” към Община Варна. Елате, защото този фестивал е на световно ниво!