Stellko посвети песен на приятелството
Stellko посвети песен на приятелството / снимка: личен архив

Варненският изпълнител Stellko посвети песен на едно от най-важните неща в живота на всеки – приятелите. Вдъхновен от емоциите, които всеки изпитва по време на абитуриентските балове и впоследствие от така наречените „другарски срещи”, свързани с приятелите, спомените и миговете, които ни зареждат положително, певецът решава да направи парче, което да напомня за нещо истинско и красиво – приятелството. Баладата „Приятели“ не е носталгична, а по-скоро позитивна, тъй като носи положителни емоции, казва Stellko. Парчето има леки елементи на R&B.

Stellko посвети песен на приятелството
netinfo

„Има песни, посветени на приятелството, но аз мисля, че тази е малко по-силна, защото на мен така ми влияе. Текстът е много силен. Тя не е нова като песен, знам я отдавна, на един мой приятел е – Тодор Михалев. Текстът и музиката са  негови, аз направих аранжимента и добавих припевите“, разказа пред Дарик Stellko.

Той вече работи по клипа на парчето. Уточняват се местата за снимки, а идеята е да се покаже как хората се разделят, за да се съберат отново заедно. Засега варненският изпълнител не планира албум, макар че вече има достатъчно песни, но има идея за рок песен с фолклорни елементи.

Баладата „Приятели“ можете да чуете тук:

https://soundcloud.com/stellko/stellko-friends