/ Дирекция Спорт, община Варна
В Многофункционална спортна зала на Първа езикова гимназия, се проведе спортният празник „Бързи и сръчни“ ПРОЛЕТ 2019 за III клас, организиран от дирекция „Спорт“ при "Община Варна" с подкрепата на РУО-Варна.

180 деца взеха участие в спортен празник „Бързи и сръчни“ за 4-ти клас

В спортния празник се включиха 14 варненски училища. В церемонията по отриване над 160 децата бяха поздравени от г-н Данчо Илиев от дирекция „Спорт“ при Община Варна, който откри състезанието.

След края на надпреварата всички победители получиха купи и медали, а за всички участници бяха предвидени подаръци – медал с логото на Варна – Европейски град на спорта 2019 г. и грамоти, които бяха връчени от Анелия Синабова – гл. експерт на ММС.

Класиране:

1. ОУ „Г. С. Раковски“
2. ОУ „Васил Априлов“
3. ОУ „Ангел Кънчев“
4. СУ „Найден Геров“


В края на спортния празник беше изтеглена томбола с много предметни награди /Велосипед, тротинетка, ролери, скейтборд, топки, федербал, хилки за тенис на маса и други/. Наградите осигуриха организаторите Община Варна, чрез Дирекция "Спорт.

19 училища със заявки за „Бързи и сръчни“ ПРОЛЕТ 2019

Голямата награда велосипед спечели ученичка от ЧОУ „Малкият принц“. Следващите състезания от спортен празник „Бързи и сръчни“ ще се проведат отново в залата на Първа ЕГ от 15.00 часа по следния график:

11 април /четвъртък/ I клас „Бързи и сръчни“
Дирекция Спорт, община Варна