Черно море спечели втора поредна победа в Първа лига
Черно море спечели втора поредна победа в Първа лига / Нова Броудкастинг Груп
„Черно море“ изнесе много силен мач в Стара Загора и логично разгроми домакините от „Верея“. Варненци се наложиха с 4-0, като в последните секунди на двубоя можека да вкарат и 5-и гол, но след удара на влезлия като резерва Марек Кузма топката се отби в десния стълб.
Възпитаниците на Георги Иванов откриха резултата още в четвъртата минута, когато триходова комбинация Божилов-Огнянов-Сукуп завърши с гол на последния в мрежата на Аргилашки. Варненци продължиха да доминират и стигнаха и до втори гол, дело на Мариян Огнянов. В 28-ата минута Сукуп сложи топката на главата му и новото попълнение не сгреши за 2-0. В 77-ата отново той вкара второто си попадение в срещата и трето за отбора. Асистира му Зехиров, който преди това бе намерен с прострелен пас в наказателното поле от Цветелин Чунчуков. Точно нападателят оформи крайното 4-0 след добро извеждащо подаване на Александър Цветков. Чунчуков надбяга персоналния си пазач и останал очив очи срещу вратаря бе безпощаден за 4-0.
Това бе втора поредна победа за „моряците“, които миналата седмица стартираха първенството с 1-0 срещу „Витоша“ в Каварна.
„Черно море“: Михайлов, Сукуп, Хасани, Цветков, Костадинов, Г. Илиев, Старокин, Зехиров (Коконов), Божилов (Станчев), Огнянов, Чунчуков (Кузма).