Четирима от новите попълнения стартираха подготовка. Хасани ще се присъедини утре.
Четирима от новите попълнения стартираха подготовка. Хасани ще се присъедини утре. / ПФК Черно море
„Черно море“ стартира подготовка  днес. Новите играчи са петима. Те имат вече подписани  договори. Става въпрос за Илиас Хасани, Орлин Старокин, Мариян Огнянов, Георги Божилов и Атанас Зехиров. Хасани ще се присъедини утре.Това стана ясно на днешната пресконференция на тима на старта на подготовката.  
В близките дни към тима на „Черно море“ се очаква да се присъедини Витиня от „Лудогорец“. В „Морето“ търсят още поне трима футболисти. Става въпрос за централен нападател, ляв външен халф и вратар. Междувременно старши треньорът Георги Иванов сподели, че до края на месеца ще има яснота дали Цветков ще бъде продаден. Халфът е пуснат в почивка до 20 юни.
Ясна е и подготовката на тима до старта на новия сезон. „моряците“ ще се подготвят във Варна в следващите три дни. Предстои лагер в Банско от 18-и до 30 юни, а след завръщането тренировките ще бъдат във Варна. 
Планувани са 5 контроли.  Те са с „Левски“ на 20 юни в Правец, с „Берое“ на на 23 юни в Банско, на 27 юни със „Септември“  и на 30 юни в София с израелския „Бней“ Яхуда. Официалното представяне на отбора ще е на 8 юли във Варна с контрола  срещу „Добруджа“.

На пресконференцията днес Георги Иванов Гонзо заяви, че тази година „моряците“ ще направят всичко възможно, за да влязат в евротурнирите.