Мащабни летни разпродажби в Grand Mall
Мащабни летни разпродажби в Grand Mall / netinfo

Лято 2013 започва с горещи разпродажби в най-големия търговски център в морската столица. Намаленията достигат до смайващите 70% и са обявени в повече от 100 магазина на територията на комплекса. Модна дестинация номер 1 на Варна привлича многобройните туристи с престижните марки, които са представени единствено в Grand Mall. Сред тях са популярните брандове Carrefour, H&M, Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, LC Waikiki, Playlife, Guess, Intersport, Humanic, Deichmann. Един от шопинг късметлиите, които ще се възползват от изключителните сезонни предложения, ще има възможност да спечели незабравимо уикенд изживяване за цялото семейство в курорта Албена.

Заедно с летните разпродажби в Grand Mall за първи път ще стартират Дните на българските занаяти. В търговския център ще бъдат изложени авторски уникати на майстори от цяла България, които ще ги представят лично и на специални цени.

За Grand Mall първото полугодие на 2013 приключва успешно - с рекордна посещаемост и с поредица от запомнящи се събития, които категорично затвърждават реномето на комплекса като лидер сред търговските центрове в Източна България.

В първите юлски дни Grand Mall ще продължи линията си на подкрепа на инициативите на младите с домакинството на 7-дневното състезание по предприемачество StartUp City 2013 в рамките на фестивалa Fun City, част от кандидатурата на Варна за Европейска младежка столица през 2016.

Мениджмънтът на мола вече е в активна подготовка на следващите притегателни събития. Сред тях е второто издание на радващия се на огромен интерес сред деца и родители конкурс „Стани Grand Талант!". Първото издание донесе на победителите Виктория Спасова и Станимир Статев приза Grand Талант и голямата награда - уикенд в Дисниленд Париж. Сега надпреварата ще бъде под надслов „Звездите на Варна" и ще се организира с партньорството на Държавен куклен театър Варна и популярния продуцент Доно Цветков.

През септември ще бъде първото издание на Grand Beauty Days. В рамките на богат календар от модни събития, които ще привлекат ценителите на красотата, водещи козметични и парфюмерийни брандове ще представят по атрактивен начин най-новото от своето портфолио.

Голямото събитие на Есен 2013 ще бъде единственият автосалон във Варна - очакваното от производители, вносители и купувачи мащабно изложение Grand Auto, което ще се проведе в периода 10 - 20 октомври.