Козирог, Телец и Дева с успех през 2012 г. предрече астролог №1
Козирог, Телец и Дева с успех през 2012 г. предрече астролог №1 / www.sxc.hu

През първата половина на 2012 г. има предпоставки за успех на земните зодиaкални знаци - Козирог, Телец и Дева. През втората половина на годината късметът ще бъде на страната на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей.

Това прогнозира варненецът Кирил Стойчев, председател на Българската астрологична асоциация. В сутрешния блок на Дарик Варна астрологът сподели своите предсказания за това, което ни очаква през тази година.

Туризмът се очертава като един от най-успешните отрасли във Варна. Това ще се отрази и на търговията в морската столица. Цените на недвижимите имоти са стигнали дъното и към края на 2012 г. бавно ще започнат да растат, прогнозира Кирил Стойчев.

2012 г. ще бъде доста трудна за големите лидери, сред които Барак Обама и Никола Саркози. През тази година хора или нации, които се чувстват ощетени от разпределението на благата, ще протестират, ще се борят за повече блага и свободи. Вълните от недоволство ще продължат да заливат страни като Гърция, Испания, Италия, Русия и други. Страната ни също няма да бъде подмината от протести и стачки, но като цяло политическата обстановка ще остане в рамките на приемливото. Правителството няма да падне, смята астрологът.

До 2023 година продължава периодът с повишена сеизмична активост. За България април и декември-януари са малко по-напрегнати в това отношение. Земетресения са възможни, но не и разрушителни.

Според председателя на Българската астрологична асоциация, от астрологична гледна точка няма никакви индикации краят на света да настъпи през декември 2012. Тези спекулации се пораждат от неправилното смесване на различните възгледи, смята Стойчев. „Винаги има определени хора, които живеят с подобни апокалиптични вярвания. И те просто си търсят поводи. Такъв повод е календарът на маите, който е цикличен, не е краен. През 2012 просто свършва един календарен цикъл. Това не е краят на света", обясни варненският астролог.

Икономист по образование и астролог по призвание, професионално 41-годишният Кирил Стойчев разгадава посланията на звездите вече повече от 11 години. Варненецът е председател на Българската астрологична асоциация от създаването й през 2004 г.