/ Карин дом
За поредна година Карин дом във Варна провежда Мартеничкова кампания, която стартира на 4 февруари, понеделник. От там призоваха всички желаещи да се включат, като знак на подкрепа и съпричастност към Карин дом и децата със специални нужди.

Желаещите да помогнат могат да се включат в Мартеничковата кампания по няколко начина:

Като изработят мартенички и ги донесат на място в Карин дом, или  ги изпратят на адрес: Местност Свети Никола, ПК 104, Варна 9010, „За мартеничкова кампания 2019“ до 20 февруари;

Като се включат като доброволец в изработката на мартенички на място в Карин дом или в своя офис заедно с колеги;

Компаниите, които планират да зарадват своите партньори, клиенти или служители с традиционна ръчно изработена мартеничка, също могат да подкрепят кампанията, като си закупят мартенички.

Ако планирате благотворителна инициатива или базар по повод Баба Марта, можете да се свържете с Карин дом и да се присъедините към каузата им.


Средствата, събрани от кампанията, ще подпомогнат дейността на Център за семейно-медиирана интервенция в Карин дом. Той стартира през 2018 г., като въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила, основана на признаването на неговите силни страни и компетенции. Центърът осигурява подкрепа на семейства на деца със специални потребности от 2 до 7 години с цел подобряване развитието на детето и качеството на живота на семейството. 

Подробности за кампанията можете да получите  на телефон 052/ 302 518 или на имейл marketing@karindom.org.