Интербилд ще награждава клиентите си, чистили Варна за един ден
Интербилд ще награждава клиентите си, чистили Варна за един ден / sxc.hu, архив

Атрактивни награди е подготвила фирма „Интербилд” за участниците в инициативата „Да изчистим България за един ден”. Един от основните доставчици на интернет във Варна ще вземе активно участие в кампанията, която се организира тази събота.

Награди ще има за първите 30 клиенти на „Интербилд”, изпратили снимка или видеоматериал от мястото, което са избрали да почистят.

Условията за участие са:

- да изберете район, в чието почистване да се включите.

- да направите снимки или видеоматериал на Вас при почистването на избрания район.

- да публикувате направените материали на официалната страница на „Интербилд” във facebook, като материалът задължително трябва да е публикуван в деня на инициативата - 20-ти април.

- освен снимковия или видеоматериала публикацията трябва да съдържа Вашите имена, телефон за връзка и района, който сте почиствали.

На 22 април „Интербилд” ще награди 30 души, взели участие и изпратили снимки или видео от деня на на почистването.

Първите 15 клиенти, публикували материали, ще получат отстъпка от 1/3 от месечната такса за услугите, които ползват от фирмата. Вторите 15 души, публикували материали, ще получат отстъпка от 10% от месечната такса за услугите.

Всеки жител на Варна, взел участие в инициативата и публикувал материали на официалната страница на фирмата във facebook, получава възможност да стане абонат на „Интербилд” с БЕЗПЛАТНА ИНСТАЛАЦИОННА ТАКСА за интернет.

С подкрепата на сдружение "Обединени Варненци за Варна".

За въпроси и повече информация: адрес: Варна, ул."Цар Асен" 14, тел.:052/919293, www.interbild.net