Гардове в дискотеки пребиха тежко клиенти
Гардове в дискотеки пребиха тежко клиенти / netinfo
Охранители от две варненски дискотеки пребиха тежко свои клиенти. Пострадалите са със средни телесни повреди, а единият е опериран по спешност. Инцидентите са станали пред намиращите се в непосредствена близост “Час пик” и “Тра-ла-ла” след полунощ в събота.

Първият побой е станал около 2:30 часа пред “Час пик”. В дискотека празнували журналистката от МСАТ Мария Димова и съпругът й. Димова счупила чаша и поискала да я плати, когато охраната я заплашила. Съпругът на Димова се опитал да я защити, но бил изведен навън и пребит. Той е с фрактура на крака.

Два часа по-късно пред съседната дискотека “Тра-ла-ла” тежко е пребито и 23-годишен мъж, чиято челюст е разбита и по-късно оперирана. Той е бил в компания заедно с журналиста от вестник “24 часа” Ясен Димов, който е син на зам.-председателя на Общинския съвет във Варна и телевизионен водещ Неделчо Михайлов. Пострадалият е бил изведен от гардовете извън дискотеката, където започнали да го бият. Останали от компанията, сред които и приятелката на Димов, се опитали да им попречат, но също отнесли удари.

Заради двата инцидента са разпитани упртавителите на дискотеките и 8 охранители, чиито лицензи за работа се проверяват. Заведенията “Час пик” и “Тра-ла-ла” се управляват от хора близки до групировката ТИМ.