30 световни марки на Grand Auto 2013
30 световни марки на Grand Auto 2013 / netinfo

Рекорден брой световни марки - 30, ще се включат в станалото традиционно изложение Grand Auto, което за трети пореден път ще се проведе в най-големия търговски център във Варна - Grand Mall. И тази година най-добрата модна дестинация в морската столица ще представи и най-добрите нови автомобили на българския пазар.

В дните от 10 до 20 октомври във Варна ще бъдат изложени автомобили от всички сегменти, които ще се разположат на площ от над 4 500 кв. м. по етажите на търговския център. Това ще даде възможност на купувачите да не бързат с избора си на автомобил на тазгодишния Пловдивския панаир, тъй като  всички премиери веднага след това идват във Варна на Grand Auto 2013 и могат да бъдат внимателно огледани и тествани.

Ценителите на лукса ще могат да видят най-новите модели на Mercedes, BMW, Audi, Alfa Romeo, Lexus, Jaguar, Land Rover, Jeep и Volvo. Представителите на европейските марки Citroen, Renault, Dacia, Skoda, Fiat, Peguet, Opel, Chevrolet както и американската Ford, ще участват с големи изложбени площи.

Станалото традиционно силно азиатско участие ще бъде продължено с новите модели на KIA, Nissan, Honda, Mazda, Subaru, Suzuki, Hundai. Тест драйв на експонираните модели ще бъде осигурен на открития паркинг на етаж 2 в Grand Mall.

«С това изложение ние даваме възможност на многобройните посетители на Grand Mall да видят премиерите на годината, събрани на едно място, и да открият своя нов автомобил, като направят веднага сравнение с другите представители от всеки клас», посочва Офер Миретцки, управител на Оркид Мулти Kомплекс Варна, собственик на Grand Mall.

Тази година в дните на изложението посетителите на търговския център ще могат да вдигнат адреналина си с дрифт ауто изложба, на която професионални състезатели с гордост ще демонстрират своите машини - Ива Русинова със Subaru, Павлин Пенев с BMW Е30, Иван Симеонов с BMW Е36, Кирил Илиев с BMW Е36,  Николай Караджов с BMW Е30, Галин Петров с BMW Е30 и BMW Е36, Красимир Стефанов с Toyota Supra и Марти Манев с Mazda RX7.

Официалният застраховател на изложението Grand Auto2013 е ЗАД Армеец, а официален лизингодател е УниКредит Лизинг. Входът на изложението е безплатен за всички посетители на Grand Mall.