С дамско рали откриват празника за 45 години Гълъбово
С дамско рали откриват празника за 45 години Гълъбово / Община Гълъбово

Празничната програма по повод 45-тата годишнина от обявяването на Гълъбово за град ще стартира с „Дамско автомобилно рали".

Превърналото се в традиция автомобилно състезание тази година ще се проведе на 23 август от 9 часа в двора на СОУ „Васил Левски", Гълъбово. Водещ ще бъде известният шоумен Венци Мартинов.

Всички дами, желаещи да участват, могат да заявят това до 17 - ти август на телефон 0418/ 68 970; 0878282180 /Гергана Стоева/, по e-mail: gvstoeva@abv.bg или на място в сградата на общинска администрация Гълъбово /бул. Република 48/.

Участие могат да вземат дами от цялата страна, без ограничение във възрастта, но навършили пълнолетие и притежаващи валидно свидетелство за управление на МПС за съответната категория. Всички участнички ще получат по 10 литра гориво, а победителките ще бъдат наградени с купи и специални награди.

Празничната програма по повод 45-тата годишнина от обявяването на Гълъбово за град ще продължи цяла седмица, ще включва интересни срещи с известни личности, свързани с Гълъбово, изложби, театър, концерти, футбол, народни борби и детско шоу.