Park Mall Стара Загора отвори врати
Park Mall Стара Загора отвори врати / netinfo
Първият търговски център от съвременен тип в Стара Загора - Park Mall отвори врати за своите клиенти. Водещ на празничната церемония беше почетния гражданин на Стара Загора Васил Михайлов.

Стефан Минчев, собственик и управител на компанията „Александра Груп”, която е инвеститор на търговския комплекс и кметът проф.Светлин Танчев развързаха символично червената панделка, с която беше опакован мола. Екипът на Park Mall осигури подаръци за първите посетители.

Park Mall е първият модерен търговски комплекс в региона, създаден съгласно най-добрите международни практики. Чрез него, в региона стъпват водещи български и международни марки, които ще допринесат за развитието на модерна среда за пазаруване и развлечение за жителите и гостите на града. Park Mall Стара Загора е разположен на 30000 кв.м. разгърната застроена площ, от които 20 000 кв. м търговска площ. Общият брой на обектите надвишава 120, включващи специализирани магазини, кафенета и ресторанти, супермаркет Пикадили и кино-комплекс Арена.

Park Mall Стара Загора се намира на бул. „Никола Петков”, до главния път за Бургас