/ Община Казанлък
Общински театър „Любомир Кабакчиев“ - Казанлък е победител в 18-я фестивал „Комедийният хит на сезона” с постановката "Том, Дик и Хари” от Рей Куни. Почетната статуетка бе връчена на официалната церемония по закриването на Чудомировите празници.

„Казанлък има своя театър и той разнася славата не само на града. Това, което публиката гледа няколко години наред показва нивото на нашия театър и се радвам, че тя тази година ни удостои с тази висока чест”, коментира най-високия вот на публиката от 5.84 точки измежду 4 спектакъла, оценявани от 2 до 6 театралният директор Димитър Кабаков.

На второ място зрителите на театралната сцена в Казанлък класираха постановката „Бащи, лъжи и още нещо” на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна, оценена с 5.64, а на трето - спектакъла на столичния Малък градски театър зад канала „Аз обичам, ти обичаш, тя обича” с обща оценка 5.00.

Със специални благодарности за искреното приятелство към творците на Казанлък в годините и за направените дарения директорът на Литературно-художествен музей „Чудомир” Добрина Матова връчи дарителски свидетелства на Донка Пиндарева, Лилия Димитрова и Пенка Коева.

Завършека на 26-те Чудомирови празници“ обяви председателят на Фондация „Чудомир” Борис Кърчев, който изрази своята благодарност към екипа на едноименния музей, на Общински театър „ Любомир Кабакчиев” , на Община Казанлък и на кмета Галина Стоянова.