Илиан Илиев доволен от своите, Сираков плаши Берое
Илиан Илиев доволен от своите, Сираков плаши Берое / netinfo
Старши треньорът на Берое Илиян Илиев сподели, че въпреки неблагоприятния резултат срещу Левски (0:1), неговите момчета не са се предали до края на мача. Наставникът каза, че особено преди последния съдийски сигнал, си е проличала липсата на физическа подготовка в неговия тим.
„Въпреки терена, въпреки проблемите, отборът не се предаде до края. Влади Златинов игра 15 минути със схващане в прасеца, но продължи да се бори и бяга”, каза Илиян Илиев.

От своя страна треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви , че е доволен от победата над Берое и от поведението на своите футболисти.

Изпълнителния директор на Левски Наско Сираков заяви, че теренът в Стара Загора е един от най лошите в България и заплаши зелено-белия клуб, че догодинина старозагорци няма да получат правото да играят домакинствата си на стадиона под Аязмото, ако състоянието назелния килим е същото. Собственикът на Левски Тодор Батков изрази задоволство от показаното от Левски при минималния успех с 1:0 като гост на Берое в Стара Загора. Адвокатът не подмина и победата на ЦСКА в Петрич, като заяви, че според него резултатът в мача не е реален.

„Левски върви по възходяща линия. Радвам се, че показахме характер и младите и новите попълнения, с едно изключение, не ме поведоха. Предстоят ни два решаващи мача с Литекс, но съм доволен определено от днешната победа”, коментира Батков.