Берое чака ЦСКА още седмица
Берое чака ЦСКА още седмица / beroe.bg

Ръководството на Берое даде още една седмица срок на ЦСКА, за да плати парите за нападателя Венци Христов. Условията по сделката бяха договорени още преди седмица, за да стане тя факт обаче столичани трябваше да платят на старозагорския клуб цялата сума наведнъж. Първоначално поставеният за това срок бе края на миналата седмица.

Заради желанието на самия играч да бъде трансфериран именно в ЦСКА двете страни постигнаха споразумение срокът за получаване на парите да бъде удължен до 4 февруари. Берое дори ще получи допълнителна компенсация заради забавянето.

„Ние, от ПФК „Берое" винаги сме защитавали интересите на нашите футболисти, но държим играчите, които са в нашия отбор да защитават емблемата на клуба мотивирани да дадат най-доброто от себе си, с хъс и себераздаване.

Ние не се съмняваме в професионалните качества на Христов, който помогна много за доброто представяне на отбора в последната година и спечелването на два трофея и му благодарим за откритите отношения с нашия клуб.

Обръщаме се и към нашите фенове, които трябва да бъдат спокойни, защото интересите на любимия им отбор ще бъдат защитени докрай и ние няма да позволим клубът да бъде ощетен по никакъв начин. Трансфер може да бъде осъществен едва след заплащане на пълната сума", се казва в официалното съобщение на Берое по казуса