Временно спират водата на места в София
Временно спират водата на места в София / netinfo

Във връзка с провеждане на тестове за налягането във водопроводната мрежа се налага спиране на водоподаването от 23:00 часа на 2 ноември, сряда, до 5:00 часа на 3 ноември, четвъртък, на клиентите на "Софийска вода" живеещи в: ж.к. "Лев Толстой", кв. "Орландовци", районът между бул. "Рожен" и бул. "Илиянци".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред 54 СОУ "Св. Иван Рилски".

На 3 ноември, четвъртък, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод в кв. "Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в: кв. "Кумарица", в района на ул. "Отдих", ул. "Шопска", ул. "Заводско шосе" и ул. "Върбовка"; кв. "Курило" - в района по ул. "Беласица" от ул. "Розова долина" до ул. "Бъдеще", ул. "Оброчище" и ул. "Грозданка".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. "Искърско дефиле" и ул. "Заводско шосе".

На 3 ноември, четвъртък, във връзка с монтаж на спирателен кран в резервоар "Коньовица", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в: кв. "Овча купел" - по ул. "Кърпи кожух".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. "Кърпи кожух" и ул. "Зеленика".

Във връзка с провеждане на тестове за налягането във водопроводната мрежа се налага спиране на водоподаването от 23:00 часа на 3 ноември, четвъртък, до 6:00 часа на 4 ноември, петък, на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Сливница", бул. "Княгиня Мария Луиза", бул. "Александър Стамболийски" и бул. "Христо Ботев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. "Цар Самуил" и ул. "Екзарх Йосиф".

Във връзка с провеждане на тестове за налягането във водопроводната мрежа се налага спиране на водоподаването от 23:00 часа на 3 ноември 2011 г.(четвъртък) до 5:00 часа на 4 ноември, петък, на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на: бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", бул. "Цариградско шосе", бул. "Михай Еминеску" и ул. "Хан Омуртаг".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред 12 СОУ
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.