/ УМБАЛ
Ваксинационният център е място прохладно! Елате при нас, за да не чуете на едно друго място продължението "...където няма никаква болка, скръб и въздишка"
От столичната УМБАЛ "Св. Анна" с призив за ваксинация. От болницата изброиха 7 причини да изберете ваксинационния им център.

С чувство за хумор и практични съвети от болницата апелират столичани да се имунизират срещу COVID-19 във Ваксинационния им център.

Ето ги и причините:

1. Можете да стигнете до него с автомобил и даже има места за паркиране! И няма дупки! Имаме разбира се и хеликоптерна площадка.

2. Ваксинационният център НЕ е в болницата, а срещу болницата! Ваксинирате се и гледате болницата отдалече!

3. Ваксинационният център е място прохладно! Елате при нас, за да не чуете на едно друго място продължението "...където няма никаква болка, скръб и въздишка".

4. Ваксинационният център е готин - от стените ще ви посрещнат детски рисунки подарени на болницата от децата на #София и #България!

5. Работещите във Ваксинационния център са на вашите услуги от 08,00 до 20,00 ч., без почивен ден. И ще се отнасят с вас, като с клиент на плажно заведение в Гърция. Тук не е Слънчев бряг - при нас няма да ви пробутат развалена стока, няма да ви гледат накриво и няма да ви надпишат сметката. Всъщност такава няма - ваксинираме безплатно!

6. Винаги можете да поканите(и почерпите) родата или приятели. Ваксини има за всички от сърце! Само не забравяйте - после без алкохол 24 часа!

7. Ако не вярвате на гореизложеното имайте предвид, че нашият Ваксинационен център беше единственият посетен от Eврокомисаря по здравеопазване г-жа Стела Кириакиду. Нали не мислите, че можем да си позовлим да се изложим пред чужденците? И пред Вас, нашите пациенти няма да се изложим! Това написаха още от болницата и дори публикуваха снимка от посещението на еврокомисаря. 

болница Света Анна
УМБАЛ
 

Преди около месец от болницата пуснаха подобна публикация. И я кръстиха „ТОВА НЕ Е РЕКЛАМА!!!

Отново в шеговит тон от УМБАЛ „Св. Анна“ призоваха хората да се имунизират срещу COVID-19.

За да се възползваш от услугите на Ваксинационния център на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД НЕ ти трябва:

  • Предварително записване за желания от теб ден, в никакви електронни или аналогови регистри
  • Нямаш нужда от предварително записване на час
  • Не те интересуват никакви "зелени" (и/или пембени) коридори
  • Нямаш притеснения относно предпочитания за ваксина - осигурени са всички видове (AstraZeneca, Pfizer/BioNTech, Morena, Janssen). 


Налага се да помниш само още 4 неща:

  • Ваксинационните екипи на „Св. Анна“-София АД работят с работно време от 08,00 до 20,00 часа
  • Работи се без почивен ден
  • Съгласно заповед на МЗ хората над 60-годишна възраст и хората с хронични заболявания са с предимство!
  • Децата над 12 годишна възраст също могат да се ваксинират, но само с ваксина на Pfizer/BioNTech! Необходимо е и информирано съгласие от родител!
  • Ще ви посрещнат добронамерени лекари и усмихнати медицински сестри!


На финала от болницата припомниха и градска легенда:

П.П. Градската легенда е категорична, че иглите ползвани във Ваксинационния център на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД влизат най-плитко и бодат най-деликатно!
П.П. 2 Споделянето на тази информация на вашата стена НЕ води до отрицателни странични ефекти