Приятна атмосфера, която носи усещане за топлина и домашен уют. Добавете към това вкусните вълшебства, от които не можете да откъснете поглед. Тук се събират приятели, които бъбрят с часове над парче торта и чаша кафе. Влизат и забързани хора, които искат да закусят.

За специален повод или просто за „почерпка“ на душата – посещението в сладкарница носи истинска наслада и да те потапя в приятна обстановка, в която да се чувстваш уютно.

сладкарница
Thinkstockphotos

В новия епизод на уеб поредицата за градски живот Urban Life, водещият Алекс Петренко ни показва своята лична класация на най-добрите сладкарници в София.

Топ 3 места за вкусен и засищащ уикенд брънч в София (ВИДЕО)

Сладкарниците са истински оазис за всички любители на сладкото и трябва да са такива, че прекарвайки част от свободното си време в тях, да изпитаме максималното удоволствие от парчето торта или сладкиш.

сладкарница
Thinkstockphotos

Ако и вие смело можете да се наречете шоко-маниаци или просто истински сладко-любители – вижте видеото, за да разберете кои са най, ама най-вкусните сладкарници, от където направо няма да ви се излиза.

Urban Life е истински гид за почитателите на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и изобщо не са фенове на идеята да се прибират вкъщи веднага след работа. За всички тях веднъж седмично водещият ще сервира своите горещи предложения за "вървежни" барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено забавление и/или COOLтура.

И още:


Ако искате да отслабнете, започнете храненето си с десерта

Шест любими изкушения на дамите

Какво е крафт бира и има ли почва в столицата? (ВИДЕО)

Къде да похапнем традиционни български ястия от едно време? (ВИДЕО)

Светът е голям и пица дебне отвсякъде (ВИДЕО)