Спират водата в кв. „Кремиковци
Спират водата в кв. „Кремиковци / netinfo

Във връзка с извършването на тестове за налягането във водопроводната мрежа е необходимо временно да бъде прекъснато водоснабдяването от 10.00 часа до 14.00 часа на 1 юли 2010 г. в кв. Кремиковци в района между ул. „Стара планина", ул. „Цар Калоян", ул. „Алея Снежанка", ул. „Алея Ален мак" и ул. „Панайот Волов".
При продължителност на работите над 12 часа ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване чрез водоноска на кръстовището на ул. „Цар Калоян" и ул. „Балатон".

"Софийска вода" се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Провеждането на тестове и монтирането на спирателни кранове осигурява по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничи евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 1 21 21. Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.