/ Община Горна Оряховица
На 15 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на ново водопроводно отклонение на  ул. „Константин Стоилов“ №51, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Панагюрище“ от ул. „Дунав“ до ул. „Константин Стоилов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. Панагюрище, №36.
 
На 15 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на  кв. „Подуяне”, ул. „Живко Николов“  № 13, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Живко Николов" от ул. „Кобилино бранище" до ул. „Марагидик"
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марагидик“, ъгъла  с  ул. „Живко Николов“.
 
На 15 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на реконструкция на уличен водопровод кв. „Челопечене“ по ул. „Ангел Маджаров“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-кв. „Челопечене“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площада на кв. „Челопечене“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
 
На 15 август 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на адрес кв. „Орландовци“, ул. „Първа българска армия“  №103, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
-ул. „Първа българска армия“ от ул. „Знаме на труда" до ул. „Мара Бунева"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Първа българска армия“ № 103

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.