/ iStock/Getty Images
Шофьор нападна с метална палка и лютив спрей двама души на бензиностанция, съобщиха от ОД на МВР-София.

Установиха мъж за обиди и агресия към шофьор

Около 17:40 часа на 10 декември, водач на микробус сигнализирал в полицията, че с неговия спътник са били нападнати от водач на влекач „Ивеко“ на бензиностанция в района на 66 км на автомагистрала „Хемус“.

Агресия на пътя: Баща и син пребиха шофьор в Пловдив

На място незабавно били изпратени служители на полицията в Правец, които установили, че подателят на сигнала, е бил ударен от опонента си с метална палка по главата и напръскан с лютив спрей.

По първоначални данни, причина за проявената агресия, е възникнал конфликт между водачите при разминаване на двата автомобила. Пострадалият 25-годишен мъж е транспортиран в болница и след преглед е освободен с повърхностни рани.

Агресия на пътя: Шофьор нападна водач с метална палка

След инцидента, 46-годишният извършител напуснал района на бензиностанцията, но след бърза реакция на служителите от група „Контрол на пътното движение по главни пътища и автомагистрали“ при ОД на МВР-София, същият е задържан в района на тунел „Топли дол“.

Срещу него е започнато бързо производство. Работата по случая продължава под наблюдението на Районната прокуратура в Ботевград.