"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на София, съобщиха от дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. 5004, НПЗ-Искър се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи на:
ул. 5004

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. 5004, пред бл. 2.

Във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по бул. „Д-р Петър Дертлиев“, жк. „Люлин“ 7 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на: ул. 326 и бул. „Джавахарлал Неру“ от бул. „Д-р Петър Дертлиев“ до ул. „Ганчо Георгиев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. 326 на кръстовището с ул. „Д-р Петър Дертлиев“.

Нови цени на водата, ето с колко поскъпва

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 080/0 121-21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня