/ Thinkstock/Getty Images
На 27 февруари 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „София“ кв. „Изгрев“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „София“ от ул. „Иванянско шосе“ до края на улицата,  ул. „Авлига“,  ул. „Перуника“,  ул. „Райна Княгиня“, по ул. „Горски път“ от ул. „София“ до ул. „Лотос“,  ул. „Хан Аспарух“,  ул. „Кочо Честименски“,  ул. „Ангел Кънчев“, ул. „Тодор Каблешков“,  ул. „Петко Каравелов“,  ул. „Васил Петлешков“,  ул. „Елиса“, ул. „Чавдарица“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „София“ ъгъла с ул. „Тодор Каблешков“. 
 
На 27 февруари 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане  на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мърфи“ кв. „Подуене“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Мърфи“ от ул. „Русалка“ до бул. „Мадрид“ по ул. „Франсис де Пресансе“ от ул. „Мърфи“ до ул. „Алеко Константинов“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мърфи“№18. 
 
На 27 февруари 2017 г. (понеделник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Простор“ до ул. „Горник“ по ул. „Искра“ от ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Янко Панайотов“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ ъгъла с ул. „Простор“ . 
 
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
 
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
 
На 27 февруари 2017 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Филип Миланов“ кв. „Требич“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Павел Велинов“, ул. „Мрахорица“, ул. „Владимир Конев“, ул. „Равнец“, ул. „Латин Колев“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Латин Колев“ ъгъла с ул. „Спортист“. 
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
 
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.