Част от Нови Искър без вода в понеделник
Част от Нови Искър без вода в понеделник / netinfo

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Искърско шосе" се налага спиране на водоподаването на 23 април (понеделник) от 9:00 до 21:00 часа на някои клиенти на "Софийска вода". Това се отнася за живеещите в района по ул. "Искърско дефиле" от ул. "Бъдеще" до ул. "Иглика"; по ул. "Вечерница" от ул. "Искърско дефиле" до ул. "Чавдар войвода"; по ул. "Чавдар войвода" от ул. "Искърско дефиле" до ул. "Вечерница"; кв. "Кумарица". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури водоноски на кръстовищата на ул. "Искърско дефиле" и ул. "Бъдеще", на ул. "Искърско дефиле" и ул. "Хаджи Димитър", на ул. "Искърско дефиле" и ул. "Отдих".

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите дружеството, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0700 12121.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства. Интернет сайтът на дружеството www.sofiyskavoda.bg дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.