Представиха движение „Напред” с конкурс за студентско есе
Представиха движение „Напред” с конкурс за студентско есе / netinfo
Местните представители на Лидер, ВМРО и ЗНС, представиха новосъздадената коалиция – движение „Напред” с обявяване на студентски конкурс за есе на тема: „Какво разбирам под икономически патриотизъм”.

„България, наистина има нужда от движение напред и от скорост за развитие, затова и се създаде тази коалиция, като изхождаме от икономическия патриотизъм искаме да преодолеем апатията и липсата на гражданска активност у младите хора”, каза Веселина Борисова, член на Националния съвет на Лидер.

Конкурсът продължава до 5 декември и победителят в него ще получи 1000 лева парична награда и предложение за стаж по специалността.

„Амбицията на движение „Напред е да консолидира повече хора, които да повярват, може да се стигне до просперитет и обединение за бъдещето на децата ни”, kаза областния председател на Лидер Минко Минчев.

Според Румен Андонов движението на местна почва вече е имало своята репетиция на местните избори и е възможно още от 12-те партиии, които подкрепиха кандидатурата му за кмет, да се присъединят към движението, и че всички десни и центристки партии са добре дошли.