залесиха елхи
залесиха елхи / ПП ГЕРБ Сливен
Предприемачи ГЕРБ-Сливен залесиха четири млади елхи на различни места в града. Според председателя на ПГЕРБ-Сливен Николай Колев идеята е младите дръвчета да останат за постоянно на избраните места и ежегодно да се украсяват за Коледните и Новогодишните празници.

Младите елхи са засадени в градинката между булевардите “Георги Данчев“ и “Стефан Стамболов“, на кръговото кръстовище на ЖП гара Сливен, както и в градинките на Новоселски мост и Дамарски мост.

"Макар и да са малки дръвчетата, решихме, че трябва да бъдат украсени още тази година", каза Николай Колев и допълни, че се надява елхичките да не станат жертва на посегателства.

засадиха елхи
ПП ГЕРБ Сливен


Предприемачи ГЕРБ осигуриха и нов елемент в украсата на площада пред Община Сливен. Това е голяма зелена коледна топка, която е разположена пред входа на общинска администрация, каза още Колев.

Той заяви, че Предприемачите, съвместно с Община Сливен, всяка година ще помагат за по-празничното настроение, както в центъра, така и в кварталите на града.

По-рано по инициатива на общинските съветници от ГЕРБ Коледно дърво грейна и в сливенския квартал „Клуцохор“. 10-метровия бор се намира на площад „17-ти януари“. Според жителите на квартала, за първи път в „Клуцохор“ има коледно дърво.